De explodedviews:

Zoek en vind alle onderdelen middels de technische tekeningen

Als je gemakkelijk en snel het product wilt vinden, maak dan gebruik van de zoekbalk. Door middel van de bovenstaande balk kan je de technische tekeningen filteren. Je kan hier zoeken op de naam van de tekening, maar ook naar de onderliggende productnamen en artikelnummers.

Motor

Frame

Elektrisch

Alle delen op de tekeningen behoren tot de Derbi Derbi Senda X Treme 50 R 50 2022. Door middel van de exploded view tekeningen kunt u gemakkelijk het exacte onderdeel vinden, voor uw Derbi Derbi Senda X Treme 50 R 50 2022. De onderdelen op de tekeningen zijn originele OEM Derbi onderdelen of vervangende aftermarket onderdelen. De originele OEM onderdelen zijn dus van de fabriekskwaliteit die u van Derbi gewend bent.

Bent u opzoek naar een specifiek onderdeel? Vraag het ons!

Wij hebben een breed assortiment van verschillende voertuigtypes. Naast de merken waar wij technische tekeningen van hebben, kunnen wij ook andere onderedelen leveren. Laat het ons weten wat u zoekt en wij zullen ons uiterste best doen om het te vinden. Neem contact met ons op middels het contact formulier!
Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met u op. Contact ons!
Afbeeldingen kiezen

Klik op een afbeelding om de helderheid of het contrast te wijzigen

Afbeeldingen toevoegen kan via new.productuploader.nl/fotos

Maak foto ?